Saturday, 11 May 2013


Catuaba cukup untuk memberi kepuasan yang luarbiasa untuk pasangan anda. Ia adalah 100% organik dan diluluskan oleh KKM. WAJIB cuba untuk mereka yang dah berkahwin

1.      DENGAN TAWARAN HARGA YANG TERMURAH.. 1 KOTAK CATUABA …. HANYA RM160 (Harga asal RM180) cepat tempoh promosi TERHAD..
2.     CATUABA …Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA…!

Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain, CATUABA Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, CATUABA dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah! Inilah rahsia menjadi LELAKI POWER!
3.     - halal
- diluluskan KKM : KKM No:(50) dlm.KKM-163/s/25 jld.163
- diproses oleh kilang GMP
- ISO
4.     RM160 – 1 KOTAK
5.     BERMINAT ??.. SILA PM, SMS/ CALL 0168117024
6.    
FUNGSI UTAMA CATUABA

Membantu kaum lelaki mempunyai keupayaan sex yang kuat 
Menjadikan badan lelaki lebih kuat, sihat dan bertenaga;
Merawat mati pucuk(ED), ejakulasi pramatang(PE) dan difungsi sexual lelaki;
Mengimbangi tubuh hormone tubuh manusia dan menggalakka rembesan hormone lelaki (testosterone);
Menggalakkan peredaran darah serta mencegah penyakit kardiovaskular;
Merawat Hiperplasia Protatik Benigna(BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam;
Meningkatkan system imunisasi badan;
Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan;
Menguatkan daya ingatan walaupun telah berusia lanjut.

Selain itu Catuaba turut mempunyai kelebihan seperti ini.

Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi
Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda. 

Menggalakkan Penyembuhan
Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

Tidak Toksik
Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid. Catuaba tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.

Sebatian Anti-Bakteria
Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok Catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan Catuaba. Catuaba dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

Sebatian Antiviral
Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa Catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV. Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.

Bahan utama

Catuaba adalah sejenis pokok kecil yang tumbuh di utara Brazil. Semasa musim berbunga, ia kembang dengan bunga berwarna kuning dan oren. Dalam catatan sejarah silam untuk perubatan herba, kulit pokok Catuaba lazim digunakan sebagai sumber untuk kekuatan dan kesihatan badan. Puak India Tupi Amazon mempunyai tabiat mengunyah kulit pokok Catuaba semasa memburu bagi meringankan keletihan mental dan fizikal malah mencegah mengantuk. Catuaba juga boleh merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah.

Selamat dan terjamin
- halal
- diluluskan KKM : KKM No:(50) dlm.KKM-163/s/25 jld.163
- diproses oleh kilang GMP
- ISO

Cara makan :
1. 1 sachet untuk sekali makan
2. Makan 1 sachet 3 hari sekali
3. Letakkan di bawah lidah dan kemam selama 30 saat dan kemudian telan
4. Elakkan kopi, teh, Nescafe dan rokok dalam masa 2 jam selepas makan Catuaba.
Bagi yang merokok makan sebelum tidur.

7.     Kini dengan harga RM160/kotak (8 sachet)
- PERCUMA Poslaju
8.     BERMINAT SILA PM, SMS / CALL 0168117024

No comments:

Post a Comment